06 34 42 78 74 info@taxiautohuren.nl
Selecteer een pagina

taxiautohuren.nl

Over de auto

productiegeschiedenis

De Austin FX4 werd voor het eerst geïntroduceerd in 1958 en bleef tot het begin van de 21e eeuw in productie, met enkele updates en verbeteringen gedurende de jaren.

design en stijl

De Austin FX4 staat bekend om zijn klassieke en herkenbare ontwerp. Het heeft een vierkante vorm met opvallende rechthoekige lijnen, een chroomrooster aan de voorkant en een ruim interieur. De taxi is vaak zwart van kleur, wat heeft bijgedragen aan zijn bijnaam, de “Black Cab.”

ruimte en comfort 

De Austin FX4-taxi is ontworpen om passagiers een comfortabele en ruime ervaring te bieden. Het heeft achterbanken die gemakkelijk plaats bieden aan 7 passagiers, 5 passagiers achterin en 2 voorin (inclusief chauffeur) en hun bagage.

betrouwbaarheid

Deze taxi’s staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze zijn speciaal gebouwd om het intensieve gebruik van taxi’s in de stad aan te kunnen en zijn onderhevig aan strikte regelgeving met betrekking tot veiligheid en betrouwbaarheid.

Handige Voorzieningen

De Austin FX4-taxi’s zijn uitgerust met handige voorzieningen zoals vanuit het midden draaiende deuren, zodat passagiers makkelijk in en uit kunnen stappen. En een scheidingswand tussen de chauffeur en de passagiers.

beroemdheid

Vanwege hun iconische status zijn Austin FX4-taxi’s te zien in talloze films, tv-shows en andere media die zich in Londen afspelen. Ze zijn een symbool van de Britse hoofdstad geworden.

Wij rijden voor

Bruiloften

Goede doelen

Jubilea

Feesten en partijen

Wensvervulling

Etc.

taxiautohuren.nl 

Contact Info

06 34 42 78 74

info@taxiautohuren.nl

Zie ook: trouweninnederland.nl/bedrijven/taxi-auto-huren

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.